Visioner och strategier

Visionen är den gemensamma bilden av vad vi vill uppnå. Något att se framför sig när man utvecklar nya idéer. Ett slags förhållningssätt som man kan stämma av det man gör emot. Känslan av att vara på rätt väg.

När visionen har tagit form behöver vi formulera strategierna - staka ut den bästa vägen för att utföra uppdraget. Målen, de mätbara milstolparna, talar om för oss på vägen om vi åstadkommer det vi ska.

Vi har mångårig erfarenhet av processledning och kreativ tjänsteutveckling. Kontakta oss så tar vi gemensamt reda på hur vi på bästa sätt ger ditt projekt en kreativ knuff i rätt riktning.

Visions- och strategidag

Visions- och strategidag

Utan att veta vart du är på väg och varför kommer du aldrig att bli framgångsrik. Under en visions- och strategidag formulerar vi era utmaningar och visualiserar ditt företags vision. 

Låt dig inspireras

Boka in oss en halvtimme så kommer vi till ditt företag och bjuder på ett inspirationsföredrag - en inspirerande energiboost till frukostmötet eller eftermiddagsfikat. 

Konsten att formulera en vision

Visionen är den gemensamma bilden av vad vi vill uppnå och visar vägen när medarbetarna undrar vart de ska. Läs mer om konsten att formulera en vision i vår 3D-broschyr.